Uitslag Techniekwedstrijd 26 april in Schijndel

Maandag 26 april werd er weer een techniekwedstrijd gehouden. Voor de laatste keer dit seizoen kon er geprobeerd worden om goud te behalen. De vijftien zwemmers werden door maar liefst zes trainers beoordeeld op de vier zwemslagen.

Vier zwemmers slaagden erin om minstens een 7,5 gemiddeld over de vier slagen te behalen. Pim de Crom en Fabiënne Messerschmidt behaalden beiden maar liefst 307 punten. Fabiënne had 16 punten meer dan in februari, en Pim zelfs 19. Bij Fabiënne is vooral de vlinderslag sterk verbeterd: van 70 naar 80 punten (van een 7 naar een 8). Pim scoorde op de vlinderslag zeven punten meer. Ook Katie Brunnen behaalde goud. Zij scoorde 302 punten, 11 punten meer dan de vorige keer. Katie was dolblij was met goud. Macs vd Doelen haalde met 300 punten exact genoeg voor goud. Dit was maar liefst 22 punten meer dan ruim twee maanden geleden.

De andere elf zwemmers behaalden zilver. Noud van Boven kwam met 295 punten dicht in de buurt van het goud. Dit was negen punten meer dan de vorige keer. Pepijn Peters en Kim vd Spank behaalden beiden 292 punten. Voor Marleen van Dijk, Valerie Messerschmidt en Kiki Sluijpers waren er 285 punten. Marleen behaalde 15 punten meer dan de vorige keer, wat voor haar in november was. Vooral haar vlinder en rug zijn sterk verbeterd. Valerie verbeterde zich met tien punten, vooral de rugcrawl was nu beter. Kiki verbeterde zich met 17 punten, wat vooral door de schoolslag kwam. Anouk Eickmans en Wessel Verhoeven behaalde 280 punten. Voor Anouk was dat een verbetering van twaalf punten, voor Wessel zeven punten. Anouk haalde de winst vooral op de rug, Wessel deed dat vooral op de borstcrawl. Luc en Tom vd Loo en Jeffrey Voets kwamen tot 273 punten, wat respectievelijk negen, drie en vijf punten meer dan in februari was. Bij alledrie werd de rugcrawl het meest verbeterd.

Techniek26042010

Terug naar 'uitslagen wedstrijdzwemmen'